Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop
Administrator 18/03/2011

Mogući problem u napadu nećemo rešavati s Brazilcem, jer on nije u takmičarskoj formi – istakao je selektor Srbije koji će u petak saopštiti spisak igrača za duele sa Severnom irskom i Estonijom…

POVREĐENI Nemanja Vidić i Nikola Žigić biće među pozvanima za utakmice reprezentacije protiv Severne Irske i Estonije, ali je njihovo učešće na ovim utakmicama i dalje neizvesno.

S obzirom na to da zbog odsustva Mrđe i mogućeg izostanka Žigića “orlovi” mogu da ostanu sa samo dva napadača, Pantelićem i Lazovićem, selektor Petrović će u petak u podne verovatno “servirati” iznenađenje u vidu novog špica, ali to sigurno neće biti Brazilac sa srpskim pasošem – Kleverson Kordova Kleo.

– Ne razmišljam o mogućnosti da pozovem Klea, pre svega iz razloga što on već mesecima nema takmičarske utakmice, pošto prvenstvo u Kini počinje tek u aprilu – potvrdio je Pižon za “Novosti”.

Selektor nema nedoumica kada su u pitanju kandidati za nacionalni tim koji će 25. i 29. marta, u Beogradu i Talinu, igrati prve dve odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

– Prethodnih dana sam otklonio sve dileme oko sastava. Iako su povređeni, Vidić i Žigić su na spisku i dolaze na zakazani početak priprema narednog ponedeljka. Razgovarao sam s njima, rano je za prognoze i videćemo kakva je situacija s povredama kada budu došli. Ukoliko ne budu igrali u subotu za svoje klubove biće to ozbiljan alarm za nas – ne krije Petrović.

O imenu eventualne alternative za mesto napadača, Pižon nije želeo konkretno da govori.

– Sve će biti poznato kada objavim spisak, neka javnost sačeka do tada – poručio je Pižon.

FERGUSON: VIDIĆ TEK U APRILU

NA zvaničnom sajtu Mančester junajteda objavljena je izjava menadžera Aleksa Fergusona u kojoj sa žaljenjem konstatuje da Vidić neće moći da igra protiv Boltona.- Ostali sam bez Vidića, Ferdinanda, O’Šeja i Rafaela. Nadam se da će Vidić moći da igra posle predstojeće reprezentativne pauze – indirektno je Ferguson najavio Nemanjino odsustvo sa terena do početka aprila.

PROTEST FSS ZBOG KOSOVA

U četvrtak je u turskim medijima objavljena vest da je FS Kosova najavio utakmice protiv turskog prvaka Burse, 27. marta u Prištini, kao i dva-tri meseca kasnije protiv zagrebačkog Dinama!- Prvi put čujem za to, ali ako je informacija tačna odmah ćemo uputiti protestne note savezima Turske i Hrvatske. U ponedeljak ćemo na kongresu UEFA obavestiti predsednika Platinija i nadležne organe – istakao je Zoran Laković.

Use Facebook to Comment on this Post

2 thoughts on “Pižon: Ne razmišljam o Kleu

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »