Oдавно нисмо имали овакву емисију, или боље речено никад! А одавно нам је била потребна али никада није касно… Одлична емисија и одличне теме…. Гости и Водитељ су били сјајни али су недостајали они који су нас довели до руба пропасти да нам одговоре на многа питања…. Надајмо се још сличних емисија али и конкретних одговора и решења… Јер фудбал је део нас оно због чега живимо и оно што волимо јер ми смо фудбалска нација!!!

5 Gedanken zu „СРПСКИ ФУДБАЛ ИМА ПЕРСПЕКТИВУ“
  1. Gledao sam emisiju i muka mi je dosla od onoga Ergica, koji je na pocetku poceo sa pravim komentarima, kao, da politika vodi savez, to je tacno, a posle mi se smucio svojim nekom fudbalerskim patriotizmusom i nekim zastupanjima ”svojih kolega”.
    Jedini koji mi se svideo je onaj Gorce bio, covek sto posto pravo ima kad je naveo primer Talijanskih medija i novinarstva i skojom tamo brutalnoscu pisu o pojedinim igracima i slicno.
    Kako je da je mi i posle novih izbora ostajemo sa istim PROBLEMOM a to je, ko je sledeci SELEKTOR, treba nam neko kao sto je nemac Löw ili bosanski Osim, koji iz vlastite lige uzmu u repku 70-80% igraca a rest preko.
    Pogledajmo spanije, naravno , kvalitet vrh ali i tu igra skoro pa 100% iz vlastite lige.
    Treba nasu repku sastaviti od nase ”jadne” lige, jer nazalost, bolju nemamo i 2 , 3 igraca dovesti od preko pa kako god da bude ali uglavnom ce biti 50% bolje nego sad.
    Ali opet ostaje problem, Selektor, kog uzeti kad nemamo koga………..ipak, Srbijo volim te…!

  2. СВИ СУ ДОБРИ САМО ИВАН ЕРГИЋ БРАНИ ШТО СЕ ОДБРАНИТИ НЕМОЖЕ….
    ОСТАЛИМ ГОСТИМА СВАКА ЧАСТ А ПОСЕБНО ЗА ГОРЧИЛА ПРАВИ НАВИЈАЧ А ДОБАР ЈЕ И ГОЛАЦ….
    ИНАЧЕ ГОЛЦА ИЛИ ЗА СЕЛЕКТОРА ИЛИ ПРЕДСЕДНИКА
    БРАВО И ЗА ВОДИТЕЉА СТОЈАНОВИЋА АЦУ…
    КАРАЏИЋУ ОДЛАЗИ НИЈЕ ФУДБАЛСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ ТВОЈА ПРИВАТНА СВОЈИНА И ПРЋИЈА ДА РАДИШ С ЊОМ ШТА ЖЕЛИШ, ГДЕ СИ ОВЕ НОЋИ ДА ОДГОВОРИШ НА ПИТАЊА…
    ГДЕ ЈЕ ДЕЈАН СТАНКОВИЋ ДА ОДГОВОРИ НА ПИТАЊА И ЊЕГОВ КОЛЕГА ВИДИЋ… КОЈИ ЗАРАЂУЈУ МИЛИОНЕ ЕВРА А ЗА СРБИЈУ ДАЈУ 2 %…
    А МИ НАВИЈАМО….
    А ОНИ НАМ ВРАЋАЈУ СРАМОТОМ ДА СЕ СТИДИШ КАДА СВИ ПИТАЈУ ШТА ТО ИГРА СРБИЈА БЕЗ СРЦА И ДУШЕ… ЗАХВАЉУЈУЋИ ЊИМА

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »