fbpx

lopovi

Одма да кажемо да о утакмици против Хрватске нећемо пуно писати јер је све јасно…

Уопште није битно који играч је направио грешку и како, да ли смо се исфулали у другом полувремену или не, све то пада у воду када се мало више зна о нашој ”репрезентацији” и свим тим повезаним особама (Селектор, Председник, Менаџери). Да се код нас у саставе клубова мешају менаџери је можда било свима познато али да је то прешло у толикој мери и на репрезентацију, то је заиста жалостно и јединствени смо у европи што се тога тиче.

Има само пар примера које би и ћорав препознао….

Зашто је играо један Стевановић, по први пут у првих 11 на једној званичној утакмици у нашој најважнијој утакмици ових квалификација?

Зашто је играо један Шћеповић, који ни у Партизану није стартер (лоша форма и повреде)?

Баш су ти наведени играчи под уговором менаџера ”Рамаданија” (ЛИАН СПОРТС) и сигурно није случајност да су они морали да играју.

Иначе у репрезентацији имамо једно десетак играча под уговором горе наведеног менаџерa.

Поред тога је смешно да је играо један Радовановић уместо нашег најбољег креативца (задњих 10 година и више) Тадића а сви смо видели која је разлика била када је он играо задњих 30мин.

 Уз то, поставити једног Бркића на гол, који је наш најлошији голман када су у питању изласци на центаршутеве а знали смо да Хрвати имају једног од најбољег играча на крилу, Срну, то је заиста више него аматерска Михајловићева одлука! Наш најбољи голман, Стојковић, је примио далеко најмање голова од свих осталих голмана задњих неколико година иако има највише утакмица, и то сигурно није случајност!

Михајловић је на погрешном месту као и доста њих у Савезу. Репрезентација па и квалификације нису сигурно место где се ”нешто” експериментише и да то служи као реклама играчу да би се боље и лакше продао. У репрезентацији морају играти најбољи а то сигурно није један Радовановић, Стевановић, Шћеповић, Бркић…

Михајловић је месецима трубио како је подмладио тим, како је то главни циљ а заборавио је да се и поред тога мора створити екипа. Свако ко прочита ово наше саопштење је могао исто то да уради. Толико смо подмладили тим и запоставили све остало а Хрватска као пример, је урадила исто, има само за годину дана већи просек свих играча а имају 9 бодова више од нас у групи, исто тако и Белгија. Није потребно бити доктор наука да би се ово све провалило.

Ни ово наше мишљење неће нажалост сигурно ништа променити али можда ће макар мало покренити неке људе да они такође нешто покрену да би коначно кренуло све на боље.

Дошли смо у ситуацију из које нећемо лако и брзо изаћи. Господин Антић је управо отеран због тога јер није служио менаџерима него је сам по својој процени правио састав и зато смо имали успеха. Ми, како ствари стоје, неку завршницу нећемо доживити ни у наредних 20 година! У Бразилу ћемо гледати Босну, Хрватску и Црну Гору и све то само ради нашег савеза, менаџера и осталих умешаних мафијаша!

Док менаџери праве састав, нама будућности нема!

БЕЛИ ОРЛОВИ

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »