GPP_8425 Репрезентативци Србије рекли су у Јагодини да је меч против Македоније веома важан, јер желе да квалификације за Светско првенство у Бразилу заврше победом

– Утакмица нам је веома значајна, ми желимо да наставимо континуитет који имамо у последњих неколико утакмица где нисмо изгубили. Желимо да наставимо са победама – рекао је Иван Радовановић новинарима у Јагодини.

– Ово је последња утакмица у квалификацијама. Изгубили смо од Македоније тамо и сигурно да желимо да победимо на домаћем терену. Заиста нам је драго што играмо у Јагодини, у граду који воли фудбал. Очекујемо доста публике која ће бити наш дванаести играч – додао је Радовановић…

Нападач Стефан Шћеповић се сложио да је утакмица важна и да квалификације треба завршити на најбољи могући начин како би „наредне утакмице дочекали у најбољем амбијенту”.

– Мислим да смо сви спремни да одиграмо утакмицу максимално озбиљно и да уђемо у утакмицу како треба и да пружимо све на терену – казао је Шћеповић.

Он је додао да Србија није имала среће на почетку квалификација.

– Та смена генерација и доста младих играча… Током целих квалификација смо играли добро, на неким утакмицама нисмо имали среће, изгубли смо против Македоније тамо и сигурно да треба ући у утакмицу максимално како би им вратили за тај пораз у Скопљу – рекао је Шћеповић.

Везни фудбалер Лука Миливојевић истакао је да Србија сигурно може да победи Македонију.

– Играмо у својој земљи, на домаћем терену, по први пут у Јагодини. Било би добро да се са последњом уракмицом у квалифкицајама опростимо победом. Ми ћемо урадити све што је до нас да покушамо да победимо Македонију – рекао је Миливојевић.

На питање новинара да ли ће то што није обезбеђен пласман у Бразил утицати на игру репрезентације, Миливојевић је одговорио одрично.

– Волео бих да буде пун стадион, јер уз пун стадион ми ћемо дати више него што можемо, уз подршку навијача. И против Јапана, која је била пријатељска утакмица победили смо са 2:0, зашто не бисмо наставили традицију позитивних резултата? Ја сам убеђен у победу – навео је он.

Меч између Србије и Македоније игра се у уторак у Јагодини од 20.30.

журнал

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »