fbpx

Репрезентација Србије 5. септембра стартује у квалификацијама за Светско првенство, а јужна трибина је обезбеђена за школску популацију и младе фудбалере.

Прву утакмицу наша селекција игра на стадиону “Рајко Митић” против Републике Ирске са почетком у 20 сати и 45 минута.

Фудбалски савез Србије жели да овај важан спортски догађај буде организован на највишем нивоу и створи све неопходне услове да Орлови остваре жељени резултат.

Нашим репрезентативцима и селектору Славољубу Муслину потребна је велика подршка са трибина, како би у спортској и фер атмосфери остварили победу на почетку овог квалификационог циклуса.

У том циљу Фудбалски савез Србије ће преко представника регионалних и општинских савеза, локалних фудбалских клубова и представника локалне самоуправе позвати школску омладину и младе фудбалере да организовано дођу на утакмицу са Ирцима и навијају за репрезентацију Србије.

За све који буду желели да на овакав начин дођу на утакмицу, уз пратњу својих професора и тренера, Фудбалски савез Србије ће обезбедити улазнице на сектору „Југ“ стадиона „Рајко Митић“.

Верујемо да ће репрезентација Србије уз позитивну атмосферу и подршку навијача са трибина успешно започети квалификације за Светско првенство у Русији 2018. године.

Навијај за Србију, подржи Орлове!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »