Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

– Одговорићу на све захтеве – обећава дефанзивац Стандарда

Опоравак од повреде колена и лоши пролећни резултати Стандарда обележили су претходни такмичарски период, који је за Милоша Косановића завршен на најбољи начин – позивом у репрезентацију.

– Први део сезоне нисам играо, тако ни у Лиги Европе и Купу Белгије. Вратио сам се током зимских припрема, али нисмо остварили значајнији успех нити што смо зацртали на почетку сезоне. Зато за сезону могу рећи да није била успешна. Потребно је да вратимо стабилност у клуб, што ће играчима пружити могућност да размишљају само о терену. Очекујем да ће бити створена нова, позитивнија енергија – казао је Косановић и пренео да има уговор још три године и да постоје понуде других клубова, али да је фокусиран само на Стандард.

Признаје да га је позив Славољуба Муслина у доброј мери изненадио.

– Мислио сам да ме селектор неће позвати, док сам се са друге стране потајно надао да ће моје име ипак бити на списку. Мислим да је позив дошао у правом тренутку и да могу одговорити на све захтеве који пред мене буду постављени. Велс је једна од најзначајнија утакмица за нас и позитиван резултат нам даје реалан оквир за размишљање о Мондијалу у Русији.

Рођени Чонопљанац се на крају осврнуо и на дешавања у локалном фудбалу, који прати колико време дозвољава. Свестан је тешке ситуације и труди се да у складу са својим могућностима помогне. Предочио је да је поносан што је присуствовао хуманитарном сусрету за Страхињу Џинића и да му је посебно драго што је могао да се сретне с фудбалским пријатељима.

Косановић је досад играо у сомборском Радничком, Војводини Младости из Апатина, пољској Краковији, Мехелену и Стандарду.

zurnal.rs

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »