Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

На пола пута, репрезентација Србије води у квалификацијама за Светско првенство у фудбалу наредне године у Русији. Истина, национални тим са Републиком Ирком дели прво место по броју бодова.

Следећи меч са Велсом могао би једног од највећих ривала, и полуфиналисту прошлогодишњег Европског првенства, да избаци из игре.

А када се узме у обзир и распоред до краја, евентуалном победом, екипа би значајно повећала шансе да оде на први велики турнир још од 2010.

“Свака утакмица је битна”, рекаo је Душан Тадић. “Ми за сваку наредну говоримо да је најважнија. И управо тако би требало да приступамо сваком мечу, тако смо радили до сада, тако ћемо радити и убудуће.”

Очекује се да ће посета на београдском мечу бити знатно већа него на претходним утакмицама, и то би екипи могло да помогне. Поготово ако публика буде имала стрпљења као у утакмицама са Републиком Ирском (2:2) и Аустријом (3:2), када су противници боље почели утакмице.

Репрезентација Србије је без пораза до сада у квалификацијама, Велс такође, али тај тим има већ четири ремија. Гости долазе без најпознатијег играча, Гарета Бејла, који је суспендован, а нема на Тејлора, који пропушта утакмицу из истог разлога. Тејлор је иначе фудбалер који је Душану Тадићу поломио нос у прехтходној утакмици.

Коментатор РТС-а: Александар Стојановић

 

 

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »