Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

електор фудбалске репрезентације, Србије Славољуб, Муслин рекао је данас да је свестан квалитета Велса, али је оценио да је његова екипа најквалитетнија у групи и верује да ће изборити директан пласман на Светско првенство.

Имамо квалитета да добијемо све, што смо и показали. Нисмо изгубили ни један меч од почетка и сада све зависи од нас. Мислим да смо најквалитетнија екипа у овој групи, имамо добре играче… Битно је да не правимо индивидуалне грешке, да их елиминишемо, да будемо још ефикаснији. Не зависи све само од нас зато што смо први у групи и што имамо ту малу залиху, већ по квалитету, по игри и могућностима. Мислим да можемо да завршимо први у групи – рекао је Муслин новинарима у Старој Пазови.

Србија ће сутра на стадиону “Рајко Митић” дочекати Велс у утакмици шестог кола Групе Д квалификација за Светско првенство.

Знамо да имамо јаког противника који има искуства у оваквим утакмицама. Знамо за њихов резултат На Европском првенству, али и ми имамо адуте и квалитет, што смо показали у првих пет утакмица. Мислим да није случајност што смо на првом месту и урадићемо све да останемо на њему .

Селектор је казао да су припреме које су трајале две недеље протекле одлично.

Спремали смо се с великом жељом. Добро смо одрадили припреме и добро се спремили за сутрашњег противника. Спремни смо и сигуран сам да ћемо пред надам се пуним стадионом одиграти како треба. Наш циљ је да дођемо до три бода који су нам неопходни за пласман у Русију – рекао је Муслин.

Он је казао да нема много замерки на игру екипе, као и да га радује што је екипа борбена и ефикасна.

Треба да одиграмо свих 90 минута максимално, на нашем нивоу. Уколико тако буде одмах се види резултат. Тако је било и на претходним утакмицама.

Селектор Србије је рекао да нема дилему ко ће бити екипи, као и да је се много тога променило на добро од првог окупљања на почетку припрема.

Свакако се много тога променило, побољшало. Имамо неке наше ствари које су сигурне, бољу игру, чвршћу, добру организацију која може да буде још боља. И када је резултат био лош, веровали см ода можемо, што се показало и против Грузије, Велса и Ирске. Могу да осетим на сваком окупљању да је све боље. Надам се да ћемо наставити да напредујемо – рекао је Муслин.

Србија је прва на табели са 11 бодова, док је Велс трећи са седам.

Утакмица  између Србије и Велса играће се сутра од 20.45 на стадиону “Рајко Митић”, а како је речено у Фудбалском савезу Србије до сада је продато око 30.000 улазница.

zurnal.rs

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »