Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Не мислим да је утакмица са Велсом преломна, јер нас после тога очекују још четири дуела – спушта лопту на земљу дефанзивац Коње

Дан пред утакмице са Велсом, Орлови ће имати разлога за мало славље. Дефанзивац Коње и репрезентативац Србије, Јагош Вуковић прославиће 29. рођендан, а дилему око жеље док буде гасио свећице сигурно неће имати.

У Кући фудбала свима су мисли окренуте ка мечу са Велшанима који је одавно означен као преломни у текућим квалификацијама за одлазак на Мондијал у Русију.

Највише бих волео од саиграча за рођендан победу против Велса у доброј атмосфери на трибинама, па да онда сви у још бољем расположењу одемо на одмор – каже слављеник Јагош Вуковић.

Од првог дана припрема се прича да би утакмица са Велшанима могла да буде преломна у квалификацијама, мада до краја такмичења остају још четири меча.

Не мислим да је утакмица са Велсом преломна, јер нас после тога очекују још четири дуела. Ово је само један јако битан корак према Русији. Заиста мислим да само на добром путу. Сви се надамо позитивном исходу, мотивисани смо невероватно.

За разлику од претходних утакмица, Орлови су сада имали много више времена за припрему утакмице, скоро две недеље.

Много је две недеље у карантину, али је селектор Славољуб Муслин, све добро организовао. Имали смо слободног времена могли смо да изађемо видимо се са пријатељима, родбином, али и да озбиљно раднимо. У суштини можда је и боље што смо коначно имали више времена за рад и тактику.

Јагош Вуковић једва чека да истрчи на највећи српски стадион из више разлога.

Одрастао сам на Маракани и волим атмосферу на том стадиону. Променио је име у „Рајко Митић”, ипак, то ће за мене увек бити Маракана. У претходном периоду нисмо имали подршку, углавном је мало људи долазило, тако да смо се ужелели публике на домаћем терену. Сада је реално да стадион буде пун, јер смо добрим резултатима то и заслужили. Срећан сам што људи у Србији поново верују у нас.

Нема Бејла, али опасност прети од Ремзија, тако да ће Јагош Вуковић и остали из одбране морати да посебну пажњу обрате на њега.

Бејл можда јесте најважнији играч Велса, али они су добро „намештена” репрезентација. Са друге стране колико год да су им бодови битни, мислим да нас Велшани неће напасти. Мислим да ће чекати шансу из контранапада. Свесни смо тога, надам се да ћемо успети да наметнемо нашу игру и стигнемо до три вредна бода.

Пенали су Тадићеви, иако сам и ја прецизан
Српски репрезентативац био је сигуран у пенал серији финала Купа Турске против Башакшехира и тако Коњи донео вредан тријумф. Иначе ово није први пут да Вуковић постиже гол са беле тачке за свој тим.
Изводим све пенале за мој тим. Прецизан сам – каже уз осмех Јагош Вуковић.
Ако дође до пенала, узимате лопту од Тадића?
Не, за пенале у репрезентацији задужен је Дућа Тадић. Само нека он погађа и Србија побеђује – јасан  је дефанзивац Коње.
zurnal.rs

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »