Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop
BELI ORAO SRBIJA 01/12/2017

Jasno je kakve su nam ambicije, ali moramo dobro da se pripremimo. Biće interesantan meč sa Brazilom – kaže sportski direktor FSS

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Goran Bunjevčević rekao je danas da će reprezentacija “tražiti svoju šansu” u grupi na Svetskom prvenstvu.

– Dobili smo grupu u kojoj svakako tražimo svoju šansu, ali to ne znači da treba padamo u neku euforiju, naprotiv. Jasno je kakve su nam ambicije, ali za sve ono što nas očekuje u Rusiji moramo dobro da se pripremimo, da stvorimo atmosferu koja će nam omogućiti da na samom takmičenju damo svoj maksimum. Onako kako smo to činili u kvalifikacijama, kada smo bili posvećeni uspehu, disali svi kao jedan. Ova Srbija to može – rekao je Bunjevčević posle žreba.

Reprezentacija Srbije će igrati u Grupi E na Svetskom prvenstvu u Rusiji, a protivnici će joj biti Brazil, Švajcarska i Kostarika.

Prvi protivnik biće Kostarika, a potom slede dueli sa Švajcarskom i Brazilom.

– Suvišno je pričati o Brazilu, njegovoj tradiciji, titulama, imenima koji nastupaju za tu selekciju. Biće to interesantan meč. Međutim, na turnirima kakvo je Svetsko prvenstvo, prvi meč je mnogo važan, a tu nas čeka Kostarika – kazao je Bunjevčević.

Bunjevčević je naveo da sve treba da čini ponosnim činjenica da će Srbija biti među 32 najbolje reprezentacije sveta.

Svetsko prvenstvo će početi 14. juna sledeće godine.

novosti.rs

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »