Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop
BELI ORAO SRBIJA 01/12/2017

„Idemo u Rusiju da preživimo grupnu fazu. Kako bismo to ispunili, potrebno je da damo sve od sebe u svakoj utakmici i protiv svakog protivnika“, kaže selektor Vladimir Petković

Brazilski mediji izneli su svoje mišljenje o grupi u kojoj će se sudariti Brazil, Švajcarska, Kostarika i Srbija, vršilac dužnosti selektora Mladen Krstajić takođe je rekao svoje, a i Sajdžije su imale šta da kažu na račun ishoda žreba.

Selektor Vladimir Petković je istakao da će grupa biti izuzetno teška.
„Idemo u Rusiju da preživimo grupnu fazu. Kako bismo to ispunili, potrebno je da damo sve od sebe u svakoj utakmici i protiv svakog protivnika“, kratko je poručio Petković.

A onda je prešao na razgovor o protivnicima u grupi.
„Grupu počinjemo protiv najtežeg protivnika, ali nismo bez šanse i možemo da uzmemo bod u meču s Brazilom. Brazil nije važniji od ostalih protivnika u grupi. Moramo da se borimo i budemo bolji kako bismo bili ispred ostalih. Kostarika je potvrda da grupa neće biti nimlao laka. Završili su ispred Meksika, imaju dobre igrače, od kojih mnogi igraju u Evropi. Biće nezgodan protivnik. Srbija je nekada imala dobre individualce, a sada kvalitetan tim“.

Štoper Fabijan Šar kaže da je žreb mogao da bude i bolji.
„Iskreno, voleo bih da je bilo drugačije. Sve bi bilo bolje da smo dobili Rusiju umesto Brazila. Srbija? Najteži protivnik iz četvrtog šešira, jako nezgodan i nepredvidiv“.

Ni Haris Seferović ne zvuči previše zadovoljno…
„Teška grupa u kojoj je Brazil jasan favorit, dok će protiv Srbije i Kostarike sve opcije biti otvorene. Moraćemo da pružimo ono najbolje kako bismo se kvalifikovali u narednu rundu“.

Iskusni vezista Želson Fernandeš je ipak govorio s osmehom na licu.
„Ostvariće mi se dečački san – igraćemo protiv Brazila! Kostarika je igrala četvrtfinale 2014. godine, Srbija ima kvalitetan tim sa dobrim pojedincima. Biće to veliki izazov za nas“.

mozzartsport.com

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »