Како ексклузивно сазнаје Курир Гаучоси су реална опција за мундијалску генералку

Лионел Меси стиже у Београд! Или можда ипак само до Беча! Али у сваком случају постоји велика могућност да баш против Србије Гаучоси одиграју генералку за Мундијал у Русији.

Како пише Курир Фудбалски савез Србије покушава да уговори пријатељски меч са Аргентинцима за јун месец, па би тај евентуални окршај и за Орлове представљао генералну пробу. Идеја је јасна: Аргентина и Србија за ривале у својим групама имају Хрватску, односно Бразил, па би им међусобни дуел заиста значио. Аргентина би нама “глумила” Бразилце, док ми њима “изигравали” Хрвате.

У ФСС-у и даље не желе да причају о ривалима који ће тестирати Орлове. Упоредо се преговара с неколико јаких репрезентација, међутим Аргентинци су пик број један, и чак најреалнија опција, наводи даље исти извор.

Жеља челних људи са Теразија јесте да Гаучоси дођу у Београд и са Србијом одмере снаге на нашем највећем стадиону, док је друга, и вероватнија опција – Беч.

Подсећања ради Србија је 2014. играла против Бразила пријатељски меч. Селесао је тада био у групи са Хрватима, а Орлови су представљали идеалну припрему за њихов сусрет са Коцкастима на Мундијалу…

Mozzartsport

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »