Врло је вероватно да ћемо у петак увече у Торину видети репрезентацију Србије у саставу који нико није могао да замисли пред мечеве са Мароком и Нигеријом.

Селектор Младен Крсајић повукао је потпуно неочекивани потез приликом окупљања репрезентативаца тако да након промене капитена ништа више не треба да изненади јавност.

Утакмице са Мароком и Нигеријом послужиће новом селектору да види са чим располаже пред Мундијал и како би најбоље могао да уклопи играче које има на списку.

Проблем представљају повреде Вујадина Савића (остао у Београд) и Сергеја Милинковић-Савића који неће играти у дуелима са Мароком и Нигеријом, а све су прилике да ће и Лука Миливојевић остати ван строја за сутрашњу утакмицу.

“Мораћемо да ротирамо много играча јер ћемо морати да знамо на кога ћемо моћи да рачунамо. Биће много битно да оставимо што бољи утисак на терену, али и резултат да бисмо имали мирнији период. Живимо у земљи у којој су гладни успеха”, казао је Крстајић пре три дана.

Након вечерашњег тренинга у Торину утисак је да ће Младен Крстајић спровести своје речи у дело и добрано “заротирати” у свакој од линија тима.

Тако треба очекивати ново име на голу, на позицији десног бека, на позицији левог крила, а врло вероватно и у централном делу везног реда.

На клупи би могли да остану Владимир Стојковић, Бранислав Ивановић, Антонио Рукавина, Лука Миливојевић и Филип Костић.

Србија: Дмитровић – Баста, Тошић, Максимовић, Коларов – Грујић, Матић – Тадић, Љајић, Живковић – Митровић.

Меч Србија – Мароко игра се у петак од 20.30.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »