Administrator 23/03/2018

За Орлове је тим са севера Африке непознаница, међутим да се ради о квалитетној репрезентацији довољно говоре резултати у квалификацијама за СП.

Репрезентација Србије игра вечерас у Торину на Олимпијском стадиону, прву утакмицу у 2018. години, а противник изабраницима Младена Крстајића биће селекција Марока. За Орлове је тим са севера Африке непознаница, међутим да се ради о квалитетној репрезентацији довољно говоре резултати у квалификацијама за СП. Управо је то потенцирао и Младен Крстајић после јучерашњег тренинга Орлова у Торину.

Иначе, за данашњи меч у конкуренцији су сви играчи који су и отпутовали у Италију, а нема сумње да ће бити неколико измена у односу на мечеве који су одиграни прошле године у новембру против Кине и Јужне Кореје. Највише се ово односи на одбрану, с обзиром да на списку нема Јагоша Вуковића, а да је бивши капитен Бранислав Ивановић, под великим упитником чак и за одлазак на СП.

Нема сумње да ће Крстајић доста комбиновати, не само за дуел са Мароком, већ ће то учинити за меч са Нигеријом у Лондону за четири дана.

Иако је промена капитена евидентно утицала на играче, селектор Орлова задовољан је како је протекао последњи тренинг у Торину.

Атмосфера у екипи је одлична, одрадили  смо добар тренинг у Торину, тако да могу да будем задовољан. Играчи су испунили оно што сам захтевао до њих, као што је то био случај и пред оне две утакмице у Азији. Што се тога тиче све је под контролом – истакао је Младен Крстајић, селектор репрезентације Србије.

Играчи не познају баш најбоље селекцију против које ће вечерас играти, да ли то може негативно да се одрази на резултат, односно да ли је исти у првом плану?

– Очекујем тешку утакмицу, али и да играчи дају максимум против Марока, односно да неке ствари које смо радили од понедељка до сада на тренинзима испуне на терену.

Наш данашњи противник није наиван, чим је учесник Мондијала у Русији.

Како пронаћи пут до гола Марока, с обзиром да је ова репрезентација у дефанзиви једна од најбољих у Африци?

– У квалификацијама Мароко није примио гол. Играју Мароканци чврсто, агресивно и завређују пажњу. Имају квалитет, али и ми наш, надам се најбољем.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »