Administrator 26/03/2018

Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић изјавио је да у пријатељском мечу против Нигерије тражи игру на резултат јер, како је навео, јавности је то најважније.

Прва утакмица је архивирана, али није заборављена. Урадили смо анализу, предочили смо играчима где смо могли и морали боље, као и оне добре ствари. Идемо даље, спремамо се за Нигерију, утакмицу која је исто пријатељска, али под знацима навода јер код нас мечеви са префиксом пријатељски не постоје, увек мора да се игра на резултат без обзира на околности и оно што се тражи у игри – рекао је Крстајић, а преноси ФСС.

Упркос поразу од Марока (2:1) у Торину, Крстајић наглашава да је атмосфера у екипи на високом нивоу.

– Има играча који су имали пуну минутажу у претходном мечу, али сви су спремни и орни за утакмицу са Нигеријом. Добра је атмосфера, задовољан сам амбијентом и организацијом, како на терену, тако и ван њега. Имамо атмосферу у репрезентацији коју желимо, оно што смо очекивали и што је предуслов за добар рад. Очекујем добру реакцију у мечу са Нигеријом, да остваримо добар резултат који није у првом плану, али опет понављам, код нас је најважнији изгледа резултат, све остало је небитно.

Крстајић веома цени селекцију Нигерије, али верује да његови изабраници могу до победе.

– Нигерија је недавно победила Пољску у гостима, гол је постигла из једанаестерца, а ради се о чврстој екипи која има велики број играча који наступају у европским клубовима. Мислим да уз добру концентрацију можемо да остваримо добар резултат – закључио је селектор.

Пријатељска утакмица између Србије и Нигерије игра се сутра у Лондону од 21.00 по средњеевропском времену.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »