Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић рекао је да ће некадашњи репрезентативци Дејан Станковић и Саша Илић највероватније као гости путовати у Аустрију на припреме са националним тимом, а можда и у Русију на Мундијал

– Моја је намера да Станковић и Илић путују, најпре са нама у Аустрију на припреме, јер верујем да бисмо са њима сигурно имали још бољи амбијент. Обојица су нескромно говорећи легенде нашег фудбала, имају огроман респект и уважавање. Са обојицом сам разговарао о овоме, били су и више него одушевљени предлогом, на моје велико задовољство. Да не би било забуне или конфузије, они ће ту бити као наши гости, тако да нагађања око тога, како сам негде могао да прочитам, да ће Илић можда ићи као играч нису на месту – изјавио је Крстајић.
Како је навео, уколико буде могуће, у Савезу ће се потрудити да Станковић и Илић буду уз екипу и у Русији.
– Увек смо за то да постоји позитиван контакт између бивших и садашњих репрезентативаца. То је само једна од идеја коју имамо. Иде Светско првенство, желимо да направимо добру атмосферу, да сви будемо заједно уз Србију и да се прузи подршка репрезентацији. Око 20. маја, као што сам већ најавио, јавност ће сазнати ко се налази на списку за СП – истакао је Крстајић.
zurnal.rs

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »