Емотивно вече за српског селектора.

Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић примио је награду “Вечерњаков печат” за особу године у Босни и Херцеговини.

Поред Крстајића, награду за особу године у Босни и Херцеговини примили су и Вахид Халихоџић, Златко Далић и Владимир Петковић, који су одвели Јапан, Хрватску и Швајцарску на Мундијалу у Русији.

“Захваљујем се Вечерњаку на овом великом признању. Ово је за мене посебан дан. Као што знате, долазим из Зенице и стицајем околности сам деведесетих година прешао у Србију. Али, када сам почињао да тренирам у мом Челику, фудбал сам тренирао из љубави, а не да би једног дана био фудбалер”, рекао је Крстајић са сузама у очима и додао:

“Нисам о томе сањао, него сам једноставно желео да играм у Челику и да једног дана можда заиграм фудбал у Зеници. Данас, као селектор Србије, исто тако нисам очекивао да ћу доћи до ове позиције у којој сам данас. Тренерски посао сам кренуо да радим из љубави јер волим фудбал и зато што многу да допринесем нешто овој игри. На крају хвала још једном хвала свима и поносан сам што долазим из моје родне Зенице”, рекао је Крстајић.

sportske.net

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »