Вртлог спекулација око Крстајићевих 25 – Блеки на списку, нема Луке Јовића ни Јагоша Вуковића?

Кад није званично, онда крећу гласине…

Јавност је знатижељна, ФСС тајновит. У таквим околностима логично је да у данима пре но што Младен Крстајић и званично објави списак чаршија спекулише ко ће бити у тиму Србије за Мундијал у Русији.

Од страних медија, а они су се позивали на клубове, сазнали смо да ће Андрија Живковић сигурно бити у авиону, а Љубимир Фејса не. Потом је Немања Пејчиновић за руски Известију рекао да га нико из Савеза није звао и да не очекује да ће се то десити, да би потом Вечерње новосте навеле да би штопер московске Локомотиве ипак требало да буде барем на ширем списку од 23. Новости су објавиле и да ће на том ширем списку бити и Немања Радоњић и Лука Јовић, док Курир данас иде корак даље уверен да је открио кога ће Крстајић повести на припреме у Аустрију!

Курир истиче да ће селектор на припреме позвати 25 играча од којих ће двојица морати да отпадну – што се поклапа и са информацијама МОЗЗАРТ Спорта – с тим да поименце наводи имена сваког од њих.

Према Курировим сазнањима, у тих 25 играча неће бити Јагош Вуковић, који је био стандардан код Славољуба Муслина, па ни Лука Јовић! Очекивано, ни играча који су се помињали по друштвеним мрежама попут Звездиних Милана Родића и Вујадина Савића.

Зато је ту Никола Миленковић, који иза себе има сјајну сезону у Фјорентини. Да не дужимо даље, ако су Курирове информације тачне, у Аустрији путују.

Голмани: Владимир Стојковић, Предраг Рајковић, Марко Дмитровић;
Одбрана: Бранислав Ивановић, Антонио Рукавина, Александар Коларов, Душан Баста, Никола Максимовић, Иван Обрадовић, Никола Миленковић, Душко Тошић, Милош Вељковић;
Везни ред: Немања Радоњић, Немања Матић, Лука Миливојевић, Адем Љајић, Сергеј Милинковић Савић, Мијат Гаћиновић, Марко Грујић, Немања Гудељ;
Нападачи: Александар Митровић, Александар Пријовић, Душан Тадић, Филип Костић, Андрија Живковић.

И још једном, под претпоставком да је списак тачан, из ове конкуренције двојица отпадају…

mozzartsport.com

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »