Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Репрезентација је увек на првом месту, битно је шта ће урадити на овако великом такмичењу, а ја ћу свим срцем навијати за њу – рекао је за “Новости” офанзивни везиста који је “прецртан” са списка репрезентације

ЗА фудбалера нема горе вести од ове када га селектор “прецрта” пред сам одлазак на светско првенство. Иако је била неочекивана, па га је погодила као гром из ведра, млади Мијат Гаћиновић (23) је стоички поднео одлуку Младена Крстајића да је један од четворице репрезентативаца који су вишак за Русију.

– Све се десило одједном, али не желим ништа да коментаришем. На првом месту бих пожелео сву срећу репрезентацији на Светском првенству. Имам велики број пријатеља са којима сам играо и са којима ћу сигурно још играти у националном тиму. Репрезентација је увек на првом месту, битно је шта ће урадити на овако великом такмичењу, а ја ћу свим срцем навијати за њу – рекао је за “Новости” Гаћиновић доста тужним гласом, сигурно после тешке, непреспаване ноћи.

Стигао је офанзивни везиста на припреме репрезентације осокољен победоносним поготком за Ајнтрахт против Бајерна у финалу купа Немачке. За А тим је дебитовао у марту 2017. на мечу против Грузије у квалификацијама за СП (3:1) и одмах је постигао гол. Од свих златних орлића (Мијат је освојио и ЕП 2013. и СП 2015), бивши селектор Славољуб Муслин му је давао највећу минутажу, па је досад сакупио седам утакмица у дресу са државним грбом (два гола). Гаћиновић се искрено радовао што је недавно његов клупски другар Лука Јовић добио Крстајићев позив, али је ето, на крају он испао прекобројан, уз голмана Александра Јовановића, Матију Настасића и Немању Максимовића.

novosti.rs

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »