Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Добро тренирамо, озбиљни смо. Направили смо јаку екипу која може да победи свакога“, самоуверен је голман Костарике

Први задатак за српске нападаче на Мундијалу биће да пронађу пут до мреже једног од најбољих светских голмана Кејлора Наваса. Костарика можда није тим светске класе, али има врхунског голмана који је главни адут ове селекције у покушају да се домогне друге фазе у конкуренцији Орлова, Бразила и Швајцарске.

У великом интервјуу за Марку, голман Реала се дотакао и премијерног окршаја у Русији против Србије.
“Па на Светском првенству је свака утакмица важна, али је такође и чињеница и да су прве две у групи најважније јер вам добри исходи у њима омогућавају да се борите за даљи пласман. Србију морамо у сваком случају да победимо. Пробаћемо. Али наш менталитет је да идемо од утакмице до утакмице. Прво Србија, затим Бразил, па Швајцарска”, каже Навас.

Иако га резултати у последњим припремним утакмицама демантују (порази од Енглеске 0:2 и Белгије 1:4), голман Костарике верује у свој тим.
“Добро тренирамо, озбиљни смо. Направили смо јаку екипу која може да победи свакога”, прети Навас.

Голман Реала се нада репризи Мундијала у Бразилу када је Костарика била једно од најпријатнијих изненађења.
“На претходном Мундијалу били смо у ‘групи смрти’ заједно са Уругвајем, Италијом и Енглеском и били смо први испред свих. Испали смо од Холандије у четвртфиналу тек на пенале и без пораза завршили учешће на Мундијалу. То је менталитет који морамо да покажемо у Русији, да знамо да нисмо инфериорни у односу на ниједан други тим, али И да будемо скромни, свесни наших могућности”, поручио је Кејлор Навас.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »