Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Други нападач нашег тима не жели много о ривалу…

Сећамо се врло добро. На премијери претходна два Мундијала доживели су минималне поразе (Холандија и Гана). После тога све је отишло “у Хондурас”. Поучени тим искуством изабраници Младена Крстајића искључиво размишљају о Костарики, мада има оних који грозничаво чекају и “балкански” обрачун са Швајцарском.
“Костарика је за нас финале. Радили смо анализу те репрезентације. Знамо све њихове врлине. Међутим, не бих ја о томе. Има у нашем стручном штабу бољих стручњака од мене који се баве тим”, поручио је Александар Пријовић.

Србин из Швајцарске већ је почео предигру за оно што нас очекује у Калињинграду. Биће у њему помешаних осећања, али и много мотива.
“Има тамо много Балканаца. Биће то специјални дерби. Тамо врви од људи са ових простора који су талентовани. Будите сигурни, не постоји особа која је мотивисанија од мене за ту утакмицу. Много Швајцараца ми је пожелело срећу. Играо сам за њих, сад играм за Србију”.

Нападач ПАОК-а каже да ће у недељу одиграти можда и најважнију утакмицу у каријери. И поред тога што је постигао гол вредан пласмана на Мундијал.
“Тај погодак против Грузије остаће ми вечно у сећању. Много ми је драг. Допринео је да уживамо у овом тренутку и играмо за нацију. Верујем да ћу против Костарике дати поново гол”.

Слично је резоновао и млади Марко Грујић, мада је он додао како очекује дефанзивно стабилну Србију већ од недеље.
“Селектор нам је био велики штопер. Убеђен сам да ћемо бити прави у дефанзивним померањима. Знамо где смо, осам година је прошло од нашег последњег учешћа на Мундијалу. Сећам се да сам био још у основној школи”, казао је Грујић пре него што се заједно са Пријовићем упутио на тренинг.

моцарт спорт

Добра вест гласи да су заједно са осталима радили и лакше повређени Александар Митровић и Адем Љајић. Дакле, нема више бојазни да неће бити спремни за Костариканце…

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »