Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Русија ће од данас па у наредних месец дана бити светска фудбалска престоница, јер ће 11 градова угостити 32 тима који се боре за чувену “богињу”, трофеј намењен шампиону Светског првенства. Мечеве које ће у Русији играти наша селекција, али и свих других националних тимова можете пратити на Радио-телевизији Србије – екслузивном емитеру највећег спортског догађаја на планети.

Првенство отварају домаћа селекција Русије и репрезентација Саудијске Арабије на стадиону “Лужњики” у Москви од 17.00 часова – директан пренос је на Првом програму РТС-а.

Победник може бити само један

Победник може бити само један

Чувени трофеј брани селекција Немачке, која је пре четири године савладала Аргентину за своју четврту титулу на Светском првенству.

Рекорд са једном титулом више од Немаца држи селекција Бразила, која са разлогом у Русију путује као главни фаворит за шесту “богињу”, али неће “кариоке” имати лак задатак, пошто исте амбиције поседују и селекције Шпаније, Немачке, Француске, Аргентине, Белгије и Енглеске.

Репрезентација Србије се поново налази у елити светског фудбала, пошто јој то није пошло за руком 2014. године у Бразилу, а “орлови” желе да поправе утисак са свог последњег наступа из Јужне Африке 2010. и прођу групну фазу такмичења.

Радио-телевизија Србије обезбедила је вести, извештаје и видео анализе свих утакмица, као и детаљне анализе игара свих репрезентација, које можете погледати на специјалном подсајту отвореном на нашим странама.

Осим тога, други ексклузивни садржај са Мундијала у Русији можете пронаћи на нашој Фејсбук страници, Твитер налогу и званичном Јутјуб каналу.

РАДИО ТЕЛЕВИЗИЈА СРБИЈЕ – Р Т С

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »