Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Нема ништа лепше него се надметати са великим Бразилом“, каже селектор Србије

Осам утакмица је Младен Крстајић водио као селектор репрезентације Србије. Има четири победе, реми и три пораза. Памтиће се само ова девета, јер историја се не пише ни на крикет теренима Лондона, ни против Швајцарске на обали Балтика, веч у судару са – Бразилом.

Цео фудбалски свет гледаће сутра од 20 часова ка Атктрије арени, многи ће кренути љубичастом линијом московског метроа, изаћи на станици Спартак и држати палчеве нашој селекцији. Вероваће и Срби у Москви и Срби у отаџбини да ће Орлови на терену изгледати грандиозно и страшно као статуа Спартака поред здања истоименог клуба из главног града Русије.

За наставак мундијалске трке потребно је да репрезентативци Србије шокирају све, па и себе. Победе првог фаворита турнира и постану посебни.

Реч има Младен Крстајић.
„Не би требало трошити речи о Бразилцима. Они су фудбалска весесила. Опуштени су пред сваку утакмицу, то им је део менталитета, међутим, ми морамо да гледамо себе, како да направимо добру атмосферу. Нећемо се предати, даћемо максимум. Шта нас брине пред ову утакмицу? То што имају 23 играча истог квалитета. Компактни су, са добрим пасом. То види цео свет“, сублимирао је утиске Младен Крстајић

Међу последњима питање је поставио легендарни фудбалер српског и бразилског фудбала Дејан Рамбо Петковић који ради за станицу О Глобо. Покушао је, у улози новинара, да охрабри селектора и капитена речима да Србија нема сутра шта да изгуби.
„Један си од ретких који је рекао да смо се пласирали први пут после осам година на велико такмичење. То није алиби. Сутра није проблем изгубити, али је срамота не дати све од себе. Хоћу само да будемо тим и да задовољимо нацију и људе који су дошли овде да нас бодре. Будите убеђени да ће тако бити“.

Крстајић се сагласио са речима колеге Титеа да Србија има висинску предност и да је то карта на коју би треба да играмо.
„Није рекао ништа ново рекао. Важно је да имамо дисциплину и концентрацију. Морамо 90 минута да будемо као један. После пораза од Швајцарске играчима није било лако, међутим, они су професионалци, морамо брзо све да заборавимо. Ово је турнирско такмичење. Имамо шансу да се надмећемо са великим Бразилом. Нема ништа лепше од тога“, додао је Крстајић.

Use Facebook to Comment on this Post

1 thought on “ВЕСТ ДАНА – Познати „новинар“ охрабрио селектора… Крстајић: Играмо за нацију!

  1. Nije lako biti Brazilac kada znaš da te na terenu čeka 11 velikih umetnika fudbala koji primaju u poslednjem minutu odlučujući gol od najljućeg rivala, Šiptara sa Kosova. Ali nije lako biti ni Srbin ovih dana. Smeje ti se ceo svet zbog izjava srpskih političara, a pogotovu se slatko i zlobno smeje prijateljski nastrojen komšiluk jer su samo dva crna orlića očerupala celo jato belih orlića.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »