Сергеј Милинковић-Савић изјавио је да је Јувентус „одличан тим”, али да ће се још видети да ли ће отићи или остати у Лацију, као и да је цена од 150 милиона евра мотивација, а не терет

– Сада идем назад у Лацио, где сам под уговором. Онда ћемо видети да ли ћу остати или отићи, што зависи од председника и спортског директора. Разговарао сам са њима, цифра од 150 милиона евра није терет, то је мотивација да будем бољи – пренели су италијански медији речи Милинковић-Савића.

Председник Лацио Клаудио Лотито одредио је цену од 150 милиона евра за Милинковић-Савића.

Милинковић-Савић је завршио учешће са репрезентацијом Србије на Светском првенству у Русији. За њега су наводно заинтересовани бројни клубови.

– Сваки дан видим везе са другим тимом, а то је мотивација. Јувентус је одличан тим, топ у Италији, што се може видети по броју трофеја. Плус, мој мали брат Вања је у Торину – казао је Милинковић-Савић и додао да није ствар у томе да прати брата, већ да му је породица важна.

Сергеј Милинковић-Савић је навијачима Лација поручио да је у том клубу провео три прелепе године и да ће они остати у његовом срцу.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »