Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Србија је испала са Светског првенства у Русији, али остаје жал за пропуштеним приликама. Међутим, из целе приче остао је један детаљ који баца сенку на наше појављивање на највећој смотри фудбала.

Сви су приметили да је тренер Крстајић претумбао целу одбрану на најзначајнијој утакмици против Бразила. Иза свега тога стоји једна свађа.

Да је Лука Миливојевич играо ову утакмицу, можда онај пас Кутиња код првог гола не би тако лако прошао нашу одбрану.

Да је Душко Тошић играо ову утакмицу уместо младог Вељковића, можда не би Бразилци онако лако пролазили кроз нашу одбрану.

Да је Бане Ивановић трчао по десној страни уместо Рукавине, можда би имали бар један употребљив центаршут током утакмице са те стране.

Али, то се није догодило, јер су поједини играчи одбили да играју ову утакмицу.

Већ дуго постоји нетрпељивост између тренера Крстајића и Банета Ивановића. У оквиру целе те приче, када се сазнало да Бане Ивановић неће бити у стартних једанаест за утакмицу протви Бразила, поједини играчи су изразили своје незадовољство том одлуком.

Све је кулминирало током вечере пред најважнију утакмицу. Играчи који су били веома блиски Банету, а то су Лука Миливојевич и Душко Тошић, упитали су тренера зашто личне ставове ставља испред целе Ссрбије. Крстајић је оштро одговорио и опсовао ова два играча. Уследила је жестока свађа, која је чак могла кулминирати и у физички окршај, да се није умешао капитен Коларов и један од помоћних тренера нашег тима који су зауставили зараћене стране.

Суштина је да због Банета Ивановића, Миливојевић и Тошић нису играли најважнију утакмицу коју је Србија играла од свог настанка.

Зато смо и били онако шупљи у одбрани, зато нас и није било нигде на целом терену, када три важна играча овог тима нису наступали, док Сергеј и Матић нису били на нивоу који је очекиван од њих.

Док су Тошић и Миливојевић били једни од најбољих у нашем тиму кроз прве две утакмице које смо имали на Светском првенству.

Use Facebook to Comment on this Post

1 thought on “РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА НЕ МОЖЕ БЕЗ СКАНДАЛА: На вечери пред Бразил, два играча стала на страну Банета Ивановића, а Крстајић одлепио

  1. Наведите извор за ову информацију? Да ли је неко од играча ово потврдио?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »