Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop
BELI ORAO SRBIJA 30/06/2018

Srbija je ispala sa Svetskog prvenstva u Rusiji, ali ostaje žal za propuštenim prilikama. Međutim, iz cele priče ostao je jedan detalj koji baca senku na naše pojavljivanje na najvećoj smotri fudbala.

Svi su primetili da je trener Krstajić pretumbao celu odbranu na najznačajnijoj utakmici protiv Brazila. Iza svega toga stoji jedna svađa.

Da je Luka Milivojevič igrao ovu utakmicu, možda onaj pas Kutinja kod prvog gola ne bi tako lako prošao našu odbranu.

Da je Duško Tošić igrao ovu utakmicu umesto mladog Veljkovića, možda ne bi Brazilci onako lako prolazili kroz našu odbranu.

Da je Bane Ivanović trčao po desnoj strani umesto Rukavine, možda bi imali bar jedan upotrebljiv centaršut tokom utakmice sa te strane.

Ali, to se nije dogodilo, jer su pojedini igrači odbili da igraju ovu utakmicu.

Već dugo postoji netrpeljivost između trenera Krstajića i Baneta Ivanovića. U okviru cele te priče, kada se saznalo da Bane Ivanović neće biti u startnih jedanaest za utakmicu protvi Brazila, pojedini igrači su izrazili svoje nezadovoljstvo tom odlukom.

Sve je kulminiralo tokom večere pred najvažniju utakmicu. Igrači koji su bili veoma bliski Banetu, a to su Luka Milivojevič i Duško Tošić, upitali su trenera zašto lične stavove stavlja ispred cele Ssrbije. Krstajić je oštro odgovorio i opsovao ova dva igrača. Usledila je žestoka svađa, koja je čak mogla kulminirati i u fizički okršaj, da se nije umešao kapiten Kolarov i jedan od pomoćnih trenera našeg tima koji su zaustavili zaraćene strane.

Suština je da zbog Baneta Ivanovića, Milivojević i Tošić nisu igrali najvažniju utakmicu koju je Srbija igrala od svog nastanka.

Zato smo i bili onako šuplji u odbrani, zato nas i nije bilo nigde na celom terenu, kada tri važna igrača ovog tima nisu nastupali, dok Sergej i Matić nisu bili na nivou koji je očekivan od njih.

Dok su Tošić i Milivojević bili jedni od najboljih u našem timu kroz prve dve utakmice koje smo imali na Svetskom prvenstvu.

Use Facebook to Comment on this Post

1 thought on “REPREZENTACIJA NE MOŽE BEZ SKANDALA: Na večeri pred Brazil, dva igrača stala na stranu Baneta Ivanovića, a Krstajić odlepio

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »