Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop
Administrator 14/07/2018

„Видео сам да не заостајемо много за водећим селекцијама“, поручио Саво Милошевић.

Србија се после првог круга вратила са Мундијала у Русији. Нација је незадовољна, али челници Савеза и даље већају. Тачније, још није познато хоће ли Орлови нови квалификациони циклус почети са селектором Младеном Крстајићем.

Према речима потпредседника ФСС Саве Милошевића коначна одлука биће донета до краја следеће седмице. Он је гостујући на телевизији Н1 истакао како је видео да Орлови не заостају много за водећим светским селекцијама.
„Оно што сам видео на Светском првенству јесте да ми уопште не заостајемо много за најбољим светским екипама, и да смо у првом кругу иза најбољих, прилично исти, а можда и у предности. И уз мало среће могли смо и ми да одемо до четвртфинала. Оно што је добро је да смо промовисали пет, шест младих играча који представљају будућност српског фудбала, а има их још седам, осам у Србији… То су момци који су направили феноменалне резултате у прошлости у млађим селекцијама“, рекао је Милошевић

ФСС се није оглашавао нпосле Мундијала у Русији, а Милошевић је додао да ће многе ствари, па и питање селектора бити јасније у току наредне недеље.
„У току следеће недеље, најкасније до краја, имаћемо конкретне информације. Између осталог и око Крстајића“, додао је потпредседник ФСС.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »