Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Људи који су на основу изјава Александра Коларова писали саопштење ФК Црвена звезда добили су одговор српског репрезентативца.

Капитен фудбалске репрезентације Србије Александар Коларов говорио је вечерас о предстојећем дуелу са Румунијом у Лиги нација, али и о нечему што се догодило пред меч са Литванцима.

“Надам се и волео бих да стадион буде пун, али реално гледам атмосферу око репрезентације. Мислим да неће бити пун и не занима ме шта други мисле”, казао је Коларов.

Србија ће у оквиру другог кола четврте групе Лиге Ц у понедељак одмерити снаге са Румунима који су у петак одиграли без голова против Црне Горе.

“Играо сам заједно са неким играчима, а са Радуом сам баш добар”, додао је Коларов.

Капитен “Орлова” осврнуо се и на саопштење које је ФК Црвена звезда издао након његових изјава у којима је поменут Филип Стојковић.

Александар Коларов је кратко објаснио да га у Звезди очито нису добро схватили, посебно што се одлично познаје са генералним директором Звезданом Терзићем.

Подсећања ради, Коларов је пред дуел са Литванцима коментарисао да Србија нема довољно добру алтернативу за Антонија Рукавину и том приликом истакао да му није јасно зашто су играчи попут Филипа Стојковића бирали да играју за Црну Гору.

Србија такмичење у Лиги нација наставља у понедељак дуелом са Румунијом на стадиону Партизана.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »