Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Спортски директор анализирао победу у Литванији…

Спортски директор фудбалске репрезентације Дарко Ковачевић оценио је вечерас да Србија може да направи добру екипу, као и да је на почетку Лиге нација остварена заслужена победа против Литваније.

“Много је битно за сваког играча што смо почели победом и битно је да наставимо тако, да покушамо да будемо први у групи. Имамо квалитет, спој искусних и младих, талентованих играча и можемо да направимо добру екипу”, рекао је Ковачевић новинарима у Вилњусу.

Србија је вечерас победила Литванију са 1:0 у Вилњусу на почетку новоформираног такмичења Лига нација.

“Било је напето, тешка утакмица посебно у последњих 15 минута. Мислим да смо заслужено победили, имали смо шансе, прво полувреме одиграли смо сасвим солидно за прву утакмицу у такмичењу. Било је добро, али из последњих 15-20 минута треба да побољшамо много ствари”, казао је Ковачевић.

Србија ће у наредном колу дочекати Румунију, која је вечерас играла нерешено без голова са Црном Гором, а Ковачевић је оценио да тај резутат иде у прилог.

“Против Румуна не бисмо смели да дозволимо да нам се дешавају недостаци као у овој утакмици. Литванци су имали две-три контре, што се дешавало и против Швајцараца. Из нашег корнера они дођу до зицера. Морамо да поправимо те неке тактичке ствари и биће све уреду. И као играч увек сам био оптимиста и верујем да можемо против Румуније да направимо добар резултат”, рекао је он.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »