Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Селектор репрезентације Србије најавио је промене у односу на дуел са Литванијом и открио да има проблема са повредом. Ко би могао да почне меч са Румунима?

Тешко је претпоставити, али покушаћемо да склопимо могући састав који ће Младен Крстајић вечерас супротставити Румунима у Хумској.

Стратег “Орлова” изјавио је у недељу да ће у односу на меч са Литванијом бити промена, али је причом о повредама играча унео забуну око тога како би могла да изгледа стартна постава.

“Лакше су повређени Милан Родиц, Ненад Кртичић, Немања Матић, Јагош Вуковић и Никола Миленковић, нико није отписан и нећемо ризиковати, видећу данас на тренингу ко је спреман за сутра”, казао је Крстајић.

За очекивати је да од првог минута вечерас заигра Сергеј Милинковић-Савић који је прескочио дуел са Литванијом, а у стартној постави наћи ће се и капитен Александар Коларов.

Видећемо да ли ће Филип Костић уступити место Немањи Радоњићу и да ли ће Адем Љајић добити прилику од првог минута, што би значило да Душан Тадић иде на бок.

Мало је вероватно да ће Александар Пријовић почети уместо Митровића, баш као што није реално да се првом шпицу националног тима оствари жеља да заигра у тандему са нападачеем ПАОК-а.

Наша је претпоставка да ће Младен Крстајић извести следећу једанаесторицу вечерас:

Србија је победом у Литванији засела на прво место у својој групи, а уколико савлада Румунијунаправила би крупан корак ка пласману у вишу лигу. Поред дуела у Београду игра се и у Подгорици, где Црна Гора дочекује Литванце.

Утакмица другог кола четврте групе Лиге Ц у Лиги нација између Србије и Румуније почиње у 20 часова и 45 минута на стадиону у Хумској.

Пренос је обезбеђен на телевизији Спортклуб.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »