Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић најавио је промене у тиму за сутрашњи меч са Румунијом.

Другу утакмицу у новоформираном такмичењу под окриљем УЕФА репрезентација Србије одиграће у понедељак на стадиону Партизана.

Након тријумф над Литванијом (0:1) у првом колу четврте групе Лиге Ц “Орлове” чека много тежи посао што подвлачи и селектор Крстајић.

“Сутра играмо против Румуније, очекује нас много тежи и захтевнији меч него у Литванији. Сигурно да ће бити тешко, један од разлога је што смо играли у петак увече, тако да су играчи имали само два дана за опоравак. Ипак, то није алиби и сигуран сам да ће дати свој максимум”, рекао је Крстајић.

Селектор је открио да има повређених и да ће бити промена у саставу.

“Биће промена, замислили смо то и са утакмицом у Литванији, а самим тим и за утакмицу која долази сутра, па су неки свесно одмарали, а некима смо дали шансу да покажу квалитет. Лакше су повређени Милан Родиц, Ненад Кртичић, Немања Матић, Јагош Вуковић и Никола Миленковић, нико није отписан и нећемо ризиковати, видећу данас на тренингу ко је спреман за сутра”, казао је Крстајић.

Анализирајући утакмицу са Литванијом Младен Крстајић је рекао да може да буде задовољан јер је екипа која је изашла на терен у Вилњусу први пут играла заједно.

“Сигурно да могу да будем задовољан већим делом утакмице у Литванији јер је ова екипа играла први пут заједно. Ствари се свакако могу исправити, а добро је што нисмо кажњени. Анализирали смо Румуне, ради се о екипи која се такође уигава, са новим селектором Козмином Контром, играћемо проти брже и агресивне екипе, али желимо да победимо, посебно јер играмо код куће”, додао је селектор.

Капитена Александа Коларова треба очекивати у стартној постави.

“О Александру Коларову је сувишно причати сигурно да нам значи и на клупи, а поготово на терену. Он није командант одбране већ целе репрезентације Србије. За Коларова имамо замену у Родићу, што се тиче десне стране у случају да Антонио Рукавина не може имамо Миленковића, а шта ћемо за будућност кад оде Рукавина остаје само Миленковић. Имамо млађе играче, златне Орлиће који не играју у својим клубовима”, рекао је Крстајић.

Утакмица другог кола четврте групе Лиге Ц између Србије и Румуније игра се у понедељак од 20 часова и 45 минута. Директан пренос обезбеђен је на ТВ Спортклуб.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »