Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Морамо да верујемо више у себе, има још да се игра. Следећа утакмица је против братске земље, биће занимљиво”, каже Матић

Везиста Манчестер јунајтеда Немања Матић се због проблема са повредом није нашао у стартних 11 играча за утакмицу са Румунијом у Хумској, али је заиграо у последњих 20 и покушао да донесе додатну енергију Орловима, који су на крају морали да се задовоље освојеним бодом иако су два пута водили.

Селекција Младена Крстајића је попуштала у одбрани у оним тренуцима када је морала да уведе меч под контролу, што су Румуни знали да искористе.
“Тешка утакмица по меканом терену. Некад ни бод није лош, има још да се игра. Морамо да верујемо више у себе, има још да се игра. Следећаутакмица је против братске земље, биће занимљиво”, каже Матић.

У везном реду су од самог старта играли Максимовић и Лукић. Бројно стање на трибинама прилично је изенадило искусног централног везисту.
“Имамо младу екипу, доста нових играча. Због атмосфере око репке нисам оцекивао оволико људи. Надам се да су отишли задовољни, јер су видели да смо дали максимум. Има још много да се игра, све селекције и насој групи имају шансу да буду прве. Мислим да смо и даље фаворити”, рекао је Матић.

Утакмица између Црне Горе и Србије игра се 11. октобра на стадиону под Горицом.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »