Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Сутрашњу утакмицу другог кола Лиге Ц између Србије и Румуније судиће Рус који до сада није делио правду нашим репрезентативним селекцијама.

Након тријумфа над Литванијом у Вилњусу (0:1) на старту такмичења у Лиги нација, репрезентација Србије у понедељак увече дочекује селекцију Румуније.

Биће то прилика да “Орлови” већ на старту такмичења направе разлику у односу на ривале и да сигурним корацима крену ка остварењу зацртаног циља, а то је свакако прво место у четвртој групи Лиге Ц и пласман у вишу лигу.

УЕФА је за сутрашњи меч делегирала судијски тим из Русије на челу са Владиславом Безбородовим (45)који до сада није делио правду репрезентативним селекцијама Србије.

Архива каже да није судио ни српским клубовима у Европи, а УЕФА је почела да га делегира за мечеве Лиге шампиона и Лиге Европе од сезоне 2010/11.

Безбородову ће помагати Валери Данченко и Максим Гаврилин, док ће улоге додатних помоћних арбитара обављати Алексеј Јесков и Кирил Левинков.

Утакмица 2. кола четврте групе Лиге Ц у Лиги нација између Србије и Румуније игра се у понедељак од 20.45 уз директан пренос на телевизији Спортклуб.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »