Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Показали смо како се бори за дрес Србије“, поручио селектор младе селекије после извесног пласмана на Првенство Европе

Млада репрезентација Србије је преокретом у Русији практично обезбедила пласман на Првенство Европе у Италији и Сан Марина. Теоретски потребан нам је бод из дуела против Јерменије и Аустрије, а можда ни то.

Јасно је да је селекција Горана Ђоровића обавила посао. И то на перфектан начин, пошто је везала осам победа.
„Ову победу, верујем и пласман на Европско првенство, јер остала је само теорија, посвећујемо покојном Горану Буњевчевићу, великом човеку и сјајном директору, особи која ће заувек бити у нашим срцима. У њему смо од првог дана имали велику подршку и заједно смо много тога прошли. Овог успеха не би било без њега који нас је довео и омогућио да се данас сви радујемо“, рекао је после меча у Нижњем Горан Ђоровић.

Почетак меча са Русима није био сјајан.
„Честитке момцима, показали су како се бори за дрес Србије. И не само у овом мечу, већ током целих квалификација показали су тимски и индивидуални дух, карактер вредан великих резултата. За њих нема изгубљене лопте, дуела, спремни су да падну и одмах се дигну, да се боре до последњег даха. Тако је било и сада када су се вратили из минуса. Одиграли смо добру утакмицу против великог противника. Желимо до краја да будемо на висини задатка, ја кажем увек у складу са захтевима које тражи дрес Србије. Свако ко обуче овај дрес мора бити свестан његове тежине, а ови момци то знају. Зато се данас и радују“, додао је Ђоровић.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »