Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Мијат Гаћиновић није играо на Светском првенству у Русији одлуком селектора Младена Крстајића, иако је у квалификацијама постигао два гола на три утакмице

Крилни нападач Ајнтрахта Мијат Гаћиновићније пре и током СП желео да коментарише изостанак са Мондијала, али је сада, у интервјуу „Франкфуртер цајтунгу” изнео став:

– Нисам очекивао да нећу путовати у Русију. Сви су мислили да ћу играти на највећем такмичењу јер сам често био у тиму током квалификација. Остављао сам добар утисак и заслужио да будем међу 23 репрезентативца.

Златни Орлић Србије са Новог Зеланда 2015. напомиње да му селектор није образложио разлоге изостављања са списка:

– Нико није разговарао са мном. Нас тројица прекобројних добили смо ту информацију од тим менаџера репрезентације (Павла Симића прим.аут).

На питање како је поднео неучешће на планетарном шампионату бивши играч Војводине је рекао:

– Отишао сам на одмор. Никад током лета нисам имао толику паузу и била ми је потребна. Тренирао сам по плану наших кондиционих тренера. Кад сам се вратио у Франкфурт био сам спреман. Раније сам увек каснио на почетак припрема, сад је било другачије. Важно је да се прођу целе припреме, можда се то не осети на почетку сезоне, али касније

Гаћиновић је добио позив Младена Крстајића за прве две утакмице у Лиги нација, међутим, због повреде није био међу осталим репрезентативцима.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »