Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Капитен фудбалске репрезентације Србије Александар Коларов каже да је, према приказаном на терену, морала да се оствари победа над Румунијом (2:2), али да верује да ће његов тим исправити ствари до краја лигашког дела Лиге нација са сва четири тријумфа.у групи, бићемо први на крају

Морали смо да победимо, мислим да смо заслужили. Примили смо два гола, ни ми, а ни они не знају како. Узели смо бод, али сам уверен да ћемо бити први у групи – рекао је Коларов новинарима.
Он је додао да је Србија квалитетнија од Румуније и Црне Горе и да ће на тим гостовањима, у октобру, ићи на победу.
– Оптимиста сам, мислим да смо најбољи. На све четири утакмице до краја желимо победу, али не знам шта ће бити. Морали смо да решимо меч са Румунима код вођства 1:0 – изјавио је леви бек Роме и бас прокоментарисао пенал који је направио за 1:1.
– Не могу сад да се сетим, али мислим да није био. Морао бих да погледам снимак – кратко је Коларов описао дуел са Кипчијуом.
Капитен “орлова”, иако је пре меча говорио да не верује да ће бити пуно навијача на стадиону Партизана, био је пријатно изненађен због бројке под 15.000.
– Могу само да будем срећан због подршке са трибина, хвала навијачима од срца у име свих играча и стручног штаба. Играчи су дали максимум, није било довољно за победу, али смо доминирали. Ово нам је за наук, надам се да ћемо престати да погађамо пречке и стативе – закључио је он.
Србија наредни меч у Лиги нација игра против Црне Горе у Подгорици 11. октобра.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »