Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Међу најпопуларнијим тренерима у Србије је Славиша Јокановић. Стручњак који је успео да се оствари у Енглеској и који се тренутно налази на клупи Фулама. Многи овде сањају да популарни Јокан преузме националну селекцију, нарочито после Младена Крстајића који је до сада апсолутно доказао да није достојан селекторског места.

Поверење навијача је одавно изгубио, а чини се да све већи број играча није задовољно.

Управо из тог разлога је многе обрадовао одговор на Јокановића да ли би у будућности преузео клупу Србије.

– Уживам у својој професији, донела ми је много животних искустава, и као фудбалеру и као тренеру. Немам уопште намеру да се пензионишем или да идем да пецам сада, надам се да ћу моћи да радим још 20 година.

А што се тиче селекторске позиције, зашто да не, велика је част бити на челу репрезентације своје земље. Ја сам раније бранио боје Југославије 60 и нешто пута (64 меча, 10 голова), не би било необично да ми се у једном моменту укаже таква шанса, а видећемо хоће ли у том моменту то бити реално или не. Док сам био фудбалер, победе у дресу репрезентације биле су ми најдраже, сигурно би ми биле најдраже победе и као тренеру Србије.

Ипак, у овом тренутку то место у репрезентацији је заузето, а ја сам исто заузет. Сада није реално, али у будућности, зашто да не – рекао је Јокановић за Спорт клуб.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »