Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

После Миливојевића и Настасића на селектора ударио Гаћиновић, и то након што су му тако саветовали незадовољни менаџери, преноси на свом сајту „Република”

Бура око фудбалске репрезентације Србије се не стишава! Последњи удар у низу стигао је од Мијата Гаћиновића (23), још једног играча ког заступа чувени менаџерски тандем Фали Рамадани – Никола Дамјанац(власници агенције „Лиан спортс”), који и даље жели да кроји тим Србије, као што је то чинио деценију уназад, преноси сајт „Република”.

Пре Мијата јавно су селектора Младена Крстајића испрозивали Лука Миливојевић и Матија Настасић да су прецртани због његове сујете и да истину није смео да им саопшти у лице, већ је то чинио преко помоћника.

Дамјанац коло води

Извор „Српског телеграфа” упућен у дешавања у ФСС и око њега открио је позадину читаве приче.

– Играчи имају право да буду незадовољни, али оно што је чудно је то да сви играчи који критикују селектора Крстајића су под надзором Николе Дамјанца и Фалија Рамаданија, који су последњих 10 година и те како кројили састав репрезентације. Дамјанац је тај који инструише играче да нападају ФСС и селектора. Након што су људи из ФСС решили томе да стану на пут, поменути менаџерски тандем на све начине покушава да дестабилизује савез и национални тим – каже наш извор.

Чињеница је да Гаћиновићима право да буде незадовољан, баш као што је случај с Миливојевићем и Настасићем, и да има право то јавно да каже, али треба бити реалан и признати да је у прошлости било далеко већих неправди.

Најочигледнији пример било је изостављање Немање Матића са списка док је Михајловић био селектор, када су позивани Игњовски и Радовановић.

Ас Манчестер јунајтеда тада није нападао ФСС и селектора, већ је џентлменски пожелео тиму све најбоље. На терену је наставио да „једе ривале”, па је Миха признао грешку и вратио га међу Орлове.

Идентичну причу за немачке медије испричао је крилни фудбалер Ајнтрахта, ког је Крстајић међу последњима прецртао са списка путника за Мундијал у Русији.

Гаћиновић је тада ћутао, а сада је напрасно решио да удари на селектора након што му је, очигледно, наређено од Дамјанца и Рамаданија да поступи баш као Лука и Матија.

Дамјанац и Рамадани ћуте

У намери да добијемо коментар Николе Дамјанца и Фалија Рамаданија има ли истине у томе да су они нахушкали своје играче да ударе на ФСС и Крстајићапокушали смо с њима да ступимо у контакт, али безуспешно. Нису одговарали на телефонске позиве и поруке.

– Нисам очекивао такву Крстајићеву одлуку. Сви су мислили да сам сигуран на списку. Често сам играо у квалификацијама и био сам јако добар. Мислим да сам заслужио да идем у Русију. Али тако је одлучено, шта сам ја могао да променим? Нико директно није причао са мном зашто је било тако. Крстајић ми ништа није рекао, одлуку је мени и још тројици прецртаних саопштио тим менаџер– поручио је Гаћиновић.

Играчи које заступа Рамадани
Матија Настасић (Шалке)
Љубомир Фејса (Бенфика)
Лука Миливојевић (Кристал Палас)
Адем Љајић  (Бешикташ)
Лука Јовић  (Ајнтрахт)
Никола Максимовић (Наполи)
Мијат Гаћиновић (Ајнтрахт)
Милош Вељковић (Вердер)
Филип Костић (Ајнтрахт)

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »