Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Народ је доста разочаран када је у питању репрезентација Србије, поред неуспеха на Светском првенству наш тим и тренера Крстајића пратиле су и многе „афере“, побуне играча, терање селектора од стране Кокезе.

Шта је труло у држави Данској? Данас се појавила вест да би Јокановић радо био нови тренер репрезентације Србије што је изазвало радост јавног мњења. Али људи заборављају једну јако битну ствар, а то је тим људи око Крстајића, цела клика у ФСС Србије, од Кокезе до свих других сарадника очигледно не ради тај посао како би требало.

Српска репрезентација је у никада већем паду, права реч је „понор“, народ као што је наш воли фудбал и помно прати сва дешавања, па су се на интернет мрежама повеле разне петиције као што су „Јокана за тренера“, „Дејана Станковића за председника“, „Кокеза одлази“ и слично.

Погледајте Јоканову изјаву која као да слути на промене, свакако он је човек без комрпомиса и сигурно као Муслин не би дозволио да му се било ко меша у тим.

„А што се тиче селекторске позиције, зашто да не, велика је част бити на челу репрезентације своје земље. Ја сам раније бранио боје Југославије 60 и нешто пута (64 меча, 10 голова), не би било необично да ми се у једном моменту укаже таква шанса, а видећемо хоће ли у том моменту то бити реално или не. Док сам био фудбалер, победе у дресу репрезентације биле су ми најдраже, сигурно би ми биле најдраже победе и као тренеру Србије“, додао је Јокановић.

Извор: београдскипортал.рс

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »