Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Импресиван учинак младе репрезентације Србије у квалификацијама за Европско првенство. Уколико овако наставе смеши нам се пласман на Олимпијске игре.

Европско првенство младих репрезентација које ће следеће године бити одржано у Италији и Сан Марину имаће посебну тежину јер ће уједно бити и квалификациони турнир за одлазак на Олимпијске игре.

Репрезентација Србије демонстрирала је силу у првих осам мечева квалификација за ЕУРО 2019. и може се рећи да је већ осигурала место на континенталној смотри иако ћемо на званичну потврду сачекати октобар.

Пошто изабраницима Горана Ђоровића у квалификацијама иде феноменално (8-0-0, 23:5), легитимно је причати о могућем учинку “Орлића” на Европском првенству.

На смотри најбољих младих репрезентација учествоваће 12 селекција, а четири најбоље осигураће пласман на Олимпијске игре у Токију.

Последњи пут Србија је играла на Олимпијским играма 2008. године када смо у групи са Аргентином, Обалом Слоноваче и Аустралијом заузели последње место са једним освојеним бодом.

Десет година касније млада репрезентација Србије показује одличне партије и улива наду да би фудбал могао да се врати на Олимпијске игре.

Европско првенство у Италији и Сан Марину биће одржано следеће године од 16. до 30. јуна.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »