Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Бивши селектор СР Југославије Милан Живадиновић (73) не жели да оптужује без конкретних доказа, али истиче да је Рамадани и те како познат по нечасним радњама преноси на свом сајту „Република”

Никако да престане бунт тобоже увређених репрезентативаца Србије који су осули рафалну паљбу по селектору Младену Крстајићу (44) пише “Република”.

Последњи у низу незадовољних фудбалера је Мијат Гаћиновић (23), везиста Ајнтрахта из Франкфурта, који је оптужио вођу “орлова” за некоректан однос.

Оно што је заједничко ГаћиновићуЛуки Миливојевићу (27) и Матији Настасићу (25) јесте да им је менаџер контроверзни Албанац Фали Рамадани (55), који је у својеврсном рату са ФСС, јер жели и даље да ведри и облачи у националном тиму.

Српски телеграф ексклузивно открива да је управо Рамадани заједно са својим сународником Ћазимом Османијем (58) сковао паклени план у Немачкој, план да уништи репрезентацију Србије на Мундијалу у Русији, а у томе им је помогао Феликс Брих.

Није тајна да је Фали, иначе родом из македонског Тетова, изузетно моћан менаџер у Европи, са посебно јаким упориштима на Балкану, у Италији и Немачкој. Албанац је мешетарио годинама по Србији и неким нашим клубовима, а када је руководство ФСС коначно решило да његов утицај смањи на минимум, он се одлучио за бруталну освету.

Према сазнањима “Републике”, у Немачкој је заједно за бизнисменом и естрадним менаџером Ћазимом Османијем сковао план да на све начине одмогне “орловима” на Мундијалу у Русији. Двојица сународника, који су прве милионе стекли управо у Немачкој, финансирали су прљавим новцем Феликса Бриха (43) да суди у корист Швајцарске у пресудној утакмици на Светском првенству.

Немац је тада брутално покрао Србију, не свирајући нам очигледан пенал након прекршаја Лихштајнера над Александром Митровићем, при резултату 1:1. Брих се правио слеп, сигнализирано му је да прегледа ВАР, али је он то одбио, а на крају су Швајцарци славили 2:1. Ова веза нимало не чуди јер је Фали био власник једног ресторана у Берлину, док је Ћазим у Хамбургу још од 1979. године.

Бивши селектор СР Југославије Милан Живадиновић (73) не жели да оптужује без конкретних доказа, али истиче да је Рамадани и те како познат по нечасним радњама.

– Фали је попут паука сплео широку мрежу и бројне сараднике који обављају за њега прљаве послове. Много је моћан и знао је да се служи примитивизмом, интригама и закулисаниим радњама како би дошао до циља. Он је хтео да бира селектора и самим тиме да утиче на састав репрезентације и ништа ме не чуди од таквог човека, па ни то да је баш он са Ћазимом, који је био са пола наше естраде, потплатио Бриха да нас онако осакати на Мундијалу – истиче Жива.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »