Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

“Интерес је где радимо и за кога радимо, а то је Србија“, рекао је Крстајић

Селектор Србије Младен Крстајић рекао је да врата репрезентације Србије нису затворена за МијатаГаћиновића и Луку Миливојевића, без обзира на њихове недавне изјаве у медијима на рачун стратега Орлова.

Крстајић у интервјуу за Курир истиче да су интереси репрезентације знатно изнад међусобног унутар екипе.
“Нисам тип који било коме нешто замера, па нисам ни њима. Што се тиче Гаћиновића, његова изјава из немачких медија није прецизно пренесена. Једна реч је потпуно променила констекст. Треба да идемо напред и схватимо да је српски фудбал изнад нас. Најважније је да дајемо максимум за Србију. Што се тиче Луке, имамо добар однос. Нисмо се чули, али мислим да је прави момак. Можда је дао исхитрену изјаву коју није требало да дâ. Интерес је где радимо и за кога радимо, а то је Србија”, рекао је Крстајић за Курир.

Врата им нису затворена?
“Наравно да нису, никоме нису затворена. Чак и пре те Лукине изјаве сам одлучио да га не позовем, али не зато што не заслужује, већ је разлог пружање шансе млађим играчима. Луку веома добро знам и колико је важан за репрезентацију. Млади су искористили шансу, а за Луку или било ког другог нисам рекао да су им врата затворена. Ја могу да пређем преко тога јер је Србија изнад свега”.

Селектор Србије каже да успева да се носи са притиском на својој позицији.
“Цео живот сам имао притисак, кад ми је било најтеже, понашао сам се да ми је лако. Не желим јавности да покажем да ми је тешко, тако сам васпитаван. У сваку причу улазим чистог образа. Прошао сам кроз најтежи период 1992. године, када сам морао да избегнем из Зенице, кроз живот сам се борио и изборио за оно што заслужујем. Поштеним радом и односом према савезу и народу, стојим испред екипе када је најтеже, а када је најбоље, можда и не показујем емоције које би требало. Или их покажем тамо где нико не види. Играћи су ти који доносе победу”, каже између осталог Крстајић.

Србија наредни меч у Лиги нација игра у Подгорици против Црне Горе 11. октобра, док три дана касније гостује Румунији у Букурешту.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »