Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Велики оптимизам у табору црногорске репрезентације

Орлови су отпочели вечерас у Старој Пазови припреме за госотвање у Подгорици, а и Соколови се припремају за судар светова у четвртак од 20.45 часова. Занимљиво излагање пред тренинг црногорске репрезентације имао је и Александар Јанковић, један од тренера у стручном штабу Љубише Тумбаковића.

Причао је о заједништву у националном тиму, али и томе да ли ће се Црна Гора прилагођавати противнику.
“У анализи претходних мечева видео сам и да наши фудбалери заједно славе сваки погодак. Лепо је видети десет загрљених играча у тим ситуацијама. Нећемо имати посебних задатака за играче. Нити се прилагођавати противнику, па ни да за Србију играју Нејмар, Лионел Меси или Кристијано Роналдо”, рекао је Јанковић, а пренеле подгоричке Вијести.

Очекује се с нестрпљењем и долазак Стевана Јоветића, Марка Вешовића и Николе Вукчевића, који су били под упитником због повреда.
“Амбијент у тиму је одличан, на сваком окупљању то показујемо. Од доктора и лекарског тима добили смо информацију да ћемо Николу Вукчевића имати већ сутра на тренингу, а потом и на утакмицама у четвртак и недељу, против Србије и Литваније”, истакао је Јанковић.

Србија поседује квалитет, али је и она ослабљена пошто долази без Коларова и Немање Матића.
“Нашег ривала краси индивидуални квалитет. То су појединци с врхунским карактеристикама. Коларов и Матић су за њих важни играчи, али ту су Александар Митровић, Адем Љајић, Филип Костић, Андрија Живковић… Имају добру репрезентацију. Очекујем озбиљну утакмицу, леп ривалитет између две земље, које се први пут састају у историји”, закључио је Јанковић.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »