Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

У питању је повреда

Лоше вести за репрезентацију Србије…

Један од најбољих фудбалера Србије Немања Матић неће моћи да се стави на располагање селектору Младену Крстајићу за предстојеће мечеве Лиге Нација против Црне Горе (11. октобар) и Румуније (14. октобар) у Лиги нација, пише Курир.

Фудбалер Манчестер Јунајтеда задобио је повреду леђа на јучерашњем мечу против Њукасла (3:2), а уз то је добио и ударац у чланак па ће наредне дане провести на терапијама. Српски везиста био је у саставу тима на прва два меча групе у којима је Србија победила 1:0 у Литванији и играла нерешено 2:2 у Београду против Румуније.

Такође, Александар Коларов због прелома прста на нози неће моћи да помогне репрезентацији тако да је то сада већ знатно отежана ситуација за селектора Младена Крстајића.

Свакако ће Орлови ићи на победу у поменута два дуела, али без Матића и Коларова сигурно то неће бити лако. Односно – биће доста теже.

После два одиграна меча Србија дели прво место са Црном Гором која такође има четири освојена бода. Румунија је на два бода, а Литавнија на нула.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »