fbpx

Орлови задржали челну позицију у Групи 4 Ц дивизије Лиге нација пред новембарске мечеве са Црном Гором и Литванијом.

Румунија – Србија 0:0

Букурешт – Стадион: Национална арена. Гледалаца: 44.318. Судија: Кевин Блум (Холандија). Помоћници: Роб ван де Вен и Шарлс Шап (Холандија). Жути картони: Максим, Марин (Румунија), Родић, Митровић, Миленковић (Србија). Црвени картон: Тамаш (Румунија) у 44. минуту.

РУМУНИЈА: Татарушану, Тошка, Сапунару, Тамаш, Манеа, Марин, Балута, Драгуш (од 45+3 Неделкару), Станчиу, Максим (од 71. Ротариу), Тукудеан (од 80. Кесеру). Селектор: Козмин Контра.

СРБИЈА: Рајковић, Рукавина, Вељковић, Миленковић, Родић (од 77. Милетић), Лукић, Максимовић, Гаћиновић (од 64. Милинковић-Савић), Тадић, Радоњић, Митровић. Селектор: Младен Крстајић.

 

Селектор Крстајић је мењао пред мрежом у односу на меч у Подгорици, креће Рајковић, а на крилу Радоњић. Нема Живковића и Дмитровића.

1` – Само што је меч почео убачена је бакља, развио се дим, судија је прекинуо меч.

10` – Ништа битно се није десило, играчи оба тима се “врте” на средини терена.

11` – Станчију је шутирао са двадесетак метара, изблокиран је, па је лопта постала лак плен за голмана Рајковића.

20` – Лопту је главом избио Миленковић, она се одбила и прескочила штопера Румуније Тамаша, искористио је то Митровић, кренуо сам ка голу Румуна, отишао мало искоса на десну страну, шутирао, али мало поред гола.

25` – Станчију је поново пробао, са 17 метара по средини кроз ноге Миленковићу, али је лопта још једном била лак плен за Рајковића.

28` – Марин је са тридесетак метара из слободног ударца кађао доњи десни угао гола Србије, Рајковић се опружио и избацио лопту у корнер.

31` – Родић и Радоњић су комбиновали по левој страли, бек Звезде је центрирао, на петерцу нашао Митровића, који је стандардно био највиши у скоку, гађао је доњи ћошак главом, Татарушану је одлично одбранио, а судија је на све свирао фаул у нападу.

33` – Одлична полуконтра Орлова, вукао је лопту Радоњић по левој страни, нашао се у прилици, али је решио да упосли неког од саиграча и све је забрљао.

35` – Напада Румуна по левој страни, ушли су у казнени, заврнуо је на унутра Максим и шутирао, лопту је изблокирао Миленковић, прошла је поред стативе у корнер, мада да је ишла у гол на њој је био Рајковић.

37` – Са трибина одјекује “Косово – Србија – Косово – Србија”, певају навијачи Румуније.

39` – Зицер за Орлове, напад по левој страни, пас Митровића у простор ка брзоногом Радоњићу, лопта заврнута на петерац ка усамљеном Гаћиновићу, а он у паду не погађа гол са пет метара, остаје на земљи и хвата се за главу у неверици.

44` – Лопта у казнени за Гаћиновића, у пријему је подигао, кренуо главом на њу, Тамаш је кренуо ногом и закачио нашег репрезентативца по глави. Судија из Холандије је истог часа показао на пенал и показао црвени картон штоперу Румуније.

45+1` – Тадић је деловао нервозно, брисао је чело руком. Ухватио је залет и – послао лопту небу под облаке са пенала.

45+4` – Миленковић је направио оштрији фаул, Максим се побунио и због тога добио жути картон.

54` – Добар напад по десној страни, пробао је са 12 метара са средине после убацивања лопте Гаћиновић, али се оклизнуо, а потом је покушао и Радоњић са десетак метара, али је изблокиран.

57` – Голман Рајковић је истрчао на 18 метара, пробао је да игра главом, али је под фаулом играо руком, на крају ни фаул за Србију ни искључење за Рајковића због играња руком ван казненог, судија је реаговао као да се ништа није десило, док је поред аут линије “лудовао” селектор Румуна Контра тражећи искључење чувара мреже Србије.

62` – Пробио је Рукавина по десној страни, центрирао по земљи на три метра, али је голман Татарушану био бржи од Митровића.

64` – Гаћиновића је заменио Милинковић-Савић.

68` – Родић је пожутео због оштријег старта, покушао је да исправи грешку саиграча.

70` – Митровић је на ивици казненог примио лопту, а онда окренуо Неделкаруа, ушао у казнени, шутирао, али је Татарушану одбранио.

71` – Марин је спречио контру Србије, са леђа је оборио Лукића и добио жути картон.

75` – Тадић центрира са десне стране, Митровић гађа главом под пречку, Татарушануврховима прстају избацује лопту у корнер.

77` – Дебитант Немања Милетић мења јединог са жутим картоном Родића.

80` – Митровић је добио жути картон после фаула, али због приговора.

87` – Митровић је дао гол, коначно, али из офсајда, па је оправдано поништен.

90+1` – После фаула у нападу и приговора жути картон је добио и Миленковић.

Семафор 4. кола Лиге нација:

Ц дивизија

Група 4:

Румунија – Србија 0:0

20.45: Литванија – Црна Гора

Табела: Србија 8, Румунија 6, Црна Гора 4, Литванија 0.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »