fbpx

Сергеј Милинковић-Савић сигурно неће играти против Црне Горе, за Литванију је неизвестан, повређени су и Љубомир Фејса и Марко Дмитровић, док проблем са зубом има Филип Костић.

Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић каже да екипа максимално озбиљно и мотивисано чека дуеле са Црном Гором и Литванијом на крају групне фазе Лиге нација.

– Свака утакмица је битна и одлучујућа, па и ове две. Црна Гора ће играти колико јој дозволимо. Имамо добру атмосферу, очекујемо добар резултат, а респектујемо Црну Гору – рекао је Крстајић на конференцији за медије у Кући фудбала у Старој Пазови.

Како је нагласио, Сергеј Милинковић-Савић сигурно неће играти против Црне Горе, за Литванију је неизвестан, повређени су и Љубомир Фејса и Марко Дмитровић, док проблем са зубом има Филип Костић.

– Још чекамо известаје доктора – говори селектор, који је накнадне позиве уручио Данијелу Алексићу и голману Радника Николи Васиљевићу.

Крстајић додаје да га радује форма велике већине репрезентативаца пред последње две утакмице у Лиги нација.

Шали нема места, неће је бити на утакмицама. Шалићемо се када направимо резултат.

Крстајић истиче и да прати нападача Црвене звезде Милана Павкова, стрелца два гола против Ливерпула (2:0) у Лиги шампиона.

Драго ми је због Звезде, за српски фудбал је то јако важно. Пред Павковим је време, а репрезентација треба континуитет. Није играч који се не гледа, ради се о добром нападачу, сада је добио самопоуздање.

Капитен Александар Коларов је истакао:

Одиграли смо на добром нивоу у Подгорици и Букурешту, а у Румунији је фалио само гол. Циљ је испуњен, све је у нашим рукама, играмо добро и можемо да будемо задовољни. Драго ми је што смо без мене одиграли добро, могу у пензију на миру – нашалио се Коларов.

Фудбалер Роме поручио је и да је права позиција Филипа Костића леви бек, „само то у Немачкој не виде”.

Србија дочекује Црну Гору у суботу на стадиону „Рајко Митић”, а три дана касније Литванију на стадиону Партизана.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »