fbpx

Фудбалери Србије играће против Црне Горе 17.новембра од 15.00 часова, на стадиону “Рајко Митић”, а само три дана касније и против Литваније од 20.45 часова на стадиону Партизана.

Фудбалер репрезентације Србије Лука Јовић рекао је да у утакмици против Црне Горе у Лиги нација све зависи од његових саиграча и да уз прави приступ резултат неће изостати.

Мислим да имамо квалитет и да резултат неће изостати. Сигурно смо квалитетнији састав од Црне Горе и ако будемо играли као што знамо, победа не би требала да изостане. Све зависи од нас, неће њихова селекција зависити од једног играча. Увек идемо на победу и надам се да ће публика доћи у што већем броју, јер су нам навијачи заиста потребни. Драго ми је што се поново враћам на наш стадион – рекао је Јовићновинарима у Спортском центру ФС Србије.

Фудбалери Србије играће против Црне Горе 17.новембра од 15.00 часова, на стадиону “Рајко Митић”, а само три дана касније и против Литваније од 20.45 часова на стадиону Партизана.

Позив за националну селекцију Јовић је добио као најбољи стрелац Бундеслиге, али је истакао да то није пресудно у репрезентативном дресу.

То је сјајно, драго ми је што сам најбољи стрелац једне од најбољих лига, али сада сам ту за репрезентацију и даћу све од себе да зарадим минуте. Драго ми је што сам се вратио у екипу, мислим да сам заслужио то својим играма, али у репрезентацији није битно ко је најбољи стрелац и сада не обраћам пажњу на то рекао је Јовић.

Евентуалним победама против Црне Горе и Литваније српска селекција изборила би пласман у дивизију Б Лиге нација.

Милош Вељковић додао је да екипа напредује из утакмице у утакмицу и да су сви задовољним досадашњим учинком.

Нормално је да очекујемо да победимо овде, али морамо да дамо свој максимум. Задовољни смо за сада, из утакмице у утакмицу смо све бољи и бољи. Наша комуникација такође напредује. Имамо добру прилику да остваримо први тријумф на домаћем терену. Пробаћемо да играмо као у Подгорици, ако буде тако, резултат неће изостати. Циљ нам је да не примимо гол и ако буде тако имамо велику шансу за победу– казао је Вељковић.

(Спортски Журнал)

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »