Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop
BELI ORAO SRBIJA 20/11/2018

Nisam iznenađen slabom posetom“, poručio je mladi strateg

Selektor Srbije Mladen Krstajić mogao je da bude zadovoljan urađenim poslom. Srbija više nije u trećoj ligi srpskog fudbala, približila se Prvenstvu Evrope…. Istina mučili smo se u prvom poluvremenu duela sa Litvanijom.
„Znali smo da će biti teško. Prvo poluvreme smo igrali uz vetar, bilo je teško. Oni su imali prešku. U drugom poluvremenu smo malo više rizikovali. Uveli smo drugog napadača. Čekali smo momenat da damo prvi pogodak. Potom je sve bilo kaše“,rekao je Krstajić.

Mladi stručnjak odlučio je da izvede ekipu bez Tadića, Matića i Kolarova.
„Ovi utakmicu su zaslužili da igraju ovi momci koji su bili na terenu. Pojedine igrače je stigao umor. Sve je to mali rizik, ali imamo 25 igračaSad treba odmoriti glavu do marta i početka kvalifikacija. Sigurno je da možemo da igramo protiv Norveške, ali polako…“.

On je dodao da je Srbija dobila okosnicu za naredne kvalifikacije.
„Da, ovo je taj tim. Tačnije, 90 posto. Nadam se da će i neki momci koji trenutno nisu sa nama odlučiti da igraju za Srbiju. Ako neće, Bože moj“, aludirao je Krstajić na Milivojevića i Nastasića.

Selektor je upitan da prokomentariše i slabu posetu.
„Nisam iznenađen. Vreme je bilo katastrofalno. Biće vremena na proleće“.

Use Facebook to Comment on this Post

1 thought on “Krstajić: Isplatio nam se rizik, ovo je reprezentacija za kvalifikacije

  1. Rizik 🙂 Protiv Litvanija u Beogradu zaigrao covek 45min sa dva spica i to mu je rizik. Da jajari sa dva zadnja vezna i dalje sto u savremenom fudbalu gotovo niko ne radi – nema veze…Boze mili, na sta smo spali…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »