Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Ко ће бити селектор Србије од Нове године?

Младен Крстајић је и даље селектор репрезентације Србије, али је вероватно да је против Литваније у Хумској по последњи пут водио национални тим са клупе због свега што се дешавало у свлачионици и сукоба са играчима.

Наводно ФСС и председник Славиша Кокеза трагају за новим селектором, а писали смо вам већ информације које има “Данас” о Владимиру Петровићу Пижону.

Ипак, мање је вероватно да ћемо њега поново гледати на клупи репрезентације Србије, први пик ФСС-а јесте Драган Стојковић Пикси коме су понуђени “максимални услови”, како сазнају “Новости”.

Драган Стојковић има невероватних 8 милиона евра годишње у Кини у екипи Гвангџу РФ, па по томе ФСС не може ни да приђе Кинезима. Поред тога, Пикси има уговор до 2022. године и можда и није најреалнија варијанта.

Које су резервне?

Писали смо вам која је наша жеља, то је Славиша Јокановић који се у фудбалским круговима спомиње као потенцијални наследник Крстајића, а још једна резервна варијанта која би такође могла да буде сјајна јесте Вељко Пауновић који остаје без посла у Чикагу.

Пауновић је водио репрезентацију Србије до светског трона 2015. године и сарађивао је са играчима који су били на том такмичењу на Новом Зеланду попут Живковића, Милинковић-Савића, Вељковића, Максимовића, Грујића, Рајковића који су били окосница репрезентације. Сарађивао је Вељко и са Луком Јовићем који није био на том првенству због повреде.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »