Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Српски репрезентативац потврдио је да је у полувремену утакмице са Литванијом дошло до бурне реакције због одлуке селектора да га замени.

Прича о инциденту
који се пре три дана догодио у полувремену утакмице Лиге нација између Србије и Литваније била је тачна!

Главни актер тог инцидента Мијат Гаћиновић потврдио је да је непримерено реаговао због одлуке селектора да га замени на полувремену, али је путем Инстаграма изнео своју страну приче и открио шта је истина, а шта није.

“Истина је да сам непримерено реаговао на полувремену утакмица против Литваније. Није истина да сам било кога гађао или му се уносио у лице, као што су пренели поједини портали”, написао је Гаћиновић.

“Журнал” је данас објавио у свом штампаном издању причу о инциденту који се догодио, а у вести се тврди да је Гаћиновић бацао копачке по свлачионици вербално напао селектора. Да је реаговао и Александар Коларов потврђују следеће речи фудбалера Ајнтрахта.

“Не оправдавам своје понашање, знам да сам погрешио. Нисам дао себи за право тако да реагујем зато што сам освојио нешто у каријери, већ зато што су ми сметале неке ствари, које сам скупљао у себи од раније”, додао је Гаћиновић.

Оно што никога ко прати репрезентацију и нада се њеним успесима не може да радује јесу речи којима је Гаћиновић завршио своје обраћање, али и чињеница да су Лука Миливојевић и Матија Настасић одбили да играју за “Орлове” због онога што се дешава у државном тиму.

“Увек сам причао истину и мислим да људи треба да је знају. Неким људима је у интересу да се кривица пребаци на неке од играча. Дај Боже да сам ја највећи проблем у репрезентацији. Када поједини новинари имају тако поуздане изворе, надам се да ће онда објавити све што се дешавало”, закључио је Гаћиновић.

Остаје нам да сачекамо на изјаву Младена Крстајића који се после меча са Литванијом на конференцији понашао као да су му потонуле све лађе.

Томе треба додати информације које су лансирали поједини портали, а у којима се наводи да су Крстајићу одбројани дани на клупи државног тима и да ФС Србије већ тражи новог селектора.

Све ово дешава се у моменту када је Србија обезбедила пласман у Б дивизију Лиге нација, а пред жреб квалификационих група за Европско првенство који је заказан за 2. децембар.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »